星期五, 5月 14, 2004

Ja ja druk druk druk. Dinsdag naar de supplier Piramid in Deventer. Twas een leuk tripje, alleen jammer dat we niet in de kleine Arena zaten. Tis een kleine vergaderkamer met gras en een schuifdak.
Donderdag Cursus Proactiviteit de hele dag, twas uitputtend. En vandaag...vandaag is het friday, opnames van Ocean's 12 in Haarlem CS of is het nou Amsterdam CS. Zie hieronder pics tussen de opnames door.



Eerder waren het sterren die in Amsterdam de film Ocean's Twelve in de spotlight zette, nu is het een defecte bovenleiding die de film weer in het nieuws brengt. Tijdens opnames voor de rolprent op het treinspoor in Haarlem werd de bovenleiding kapot getrokken. Voor de opnames van het vervolg op Ocean's Eleven was donderdag in Haarlem een speciale Thalys aangekomen om er de hele dag shots op te schieten. Tegen een uur vijf ging het mis en brak de bovenleiding precies op het punt waarbij meerdere bovenleidinggroepen samenkomen. Veel reizigers raakten in de problemen, omdat ook op andere sporen de spanning wegviel. Om 19.00 uur was het probleem verholpen en konden de treinen en de Thalys weer rijden. Daarom moesten alle reizigers vanuit Amsterdam,waaronder ik, uitwijken via Leiden. Ik kwam uiteindelijk om 19:15 aan op Haarelem CS.

沒有留言: